Koszula w prążki czerwona

Koszula super,idealna:)
Opinia dodana 2017-02-17 przez: ELŻBIETA, RZESZÓW
Ocena:
Koszula w prążki czerwona

Bluzka lace up z długim rękawem khaki

Kolor na zdjęciach to bardziej kawowy niż khaki, a bluzka w rzeczywistości faktycznie jest khaki. Bardzo ładna, dobrze wykonana. Rozmiar zgodny - S faktycznie idealnie pasuje na S :) Polecam!
Opinia dodana 2017-02-17 przez: Justyna, Milanówek
Ocena:
Bluzka lace up z długim rękawem khaki

ROCCOBAROCCO ciemnoniebieskie skórzane botki na szpilce z asymetryczną cholewką

Śliczne, zgrabne, urocze botki. Towar zgodny z opisem. 100 % satysfakcji!
Opinia dodana 2017-02-17 przez: Kinga, Sucha Beskidzka
Ocena:
ROCCOBAROCCO ciemnoniebieskie skórzane botki na szpilce z asymetryczną cholewką

Niebieska dziergana czapka

Kolor taki jak na modelce,jest duża i tak wykonana że można ją nosić jako czapkie lub beret...
Opinia dodana 2017-02-17 przez: Małgorzata, Bydgoszcz
Ocena:
Niebieska dziergana czapka

Kurtka bomberka czarna

Kurtka super :) rozmiar zgodny z tabelą :) serdecznie polecam :>
Opinia dodana 2017-02-17 przez: Paulina, Brzeźno
Ocena:
Kurtka bomberka czarna

Czarna czapka z daszkiem STAY REAL truckerka

Czapa jak na zdjęciu. Kolor żółty jest bardzo efektowny, wyrazisty. Fajnie się prezentuje na żywo, lepiej niż na zdjęciu. Ma regulowaną wielkość, czyli takie zapięcie z tyłu głowy. Bardzo mi się podoba!
Opinia dodana 2017-02-17 przez: Monika, Wizna
Ocena:
Czarna czapka z daszkiem STAY REAL truckerka

Granatowe długie rękawiczki z drapowanym rękawem

Kolor jak na zdjęciu. Przyjemny materiał, fajnie dopasowane do dłoni. Jestem zadowolona z zakupu ;)
Opinia dodana 2017-02-17 przez: Monika, Wizna
Ocena:
Granatowe długie rękawiczki z drapowanym rękawem

Szary płaszcz dresowy z asymetrycznym suwakiem

Ciepły, ale rozmiarówka duża, musiałam wymienić na mniejszy.
Opinia dodana 2017-02-17 przez: MONIKA, MIELEC
Ocena:
Szary płaszcz dresowy z asymetrycznym suwakiem

eButik.pl – opinie na temat sklepu

 

Dlaczego warto kupować na eButik.pl? Jakość odzieży Butik –  darmowa wysyłka – ile jest dni na zwrot? Wszystko, co powinieneś wiedzieć!

 

eButik.pl to multibrandowy sklep online z segmentu fast fashion funkcjonujący na polskim rynku już od 11 lat. Wieloletnie doświadczenie, niesłabnąca pasja do mody i doskonała znajomość branży odzieżowej powodują, że sklep wciąż poszerza grono zadowolonych Klientów! eButik.pl oferuje odzież, obuwie i akcesoria dla kobiet, mężczyzn i dzieci polskich oraz zagranicznych marek. Od marek niskobudżetowych ale charakteryzujących się dobrą jakością i modnym wzornictwem jak choćby lubiany brand Megi Collection oferujący bluzki, bluzy, tuniki i sukienki z dresowej dzianiny, przez od lat cenione przez kobiety ubrania popularnych marek sieciowych Vero Moda i Stradivarius czy obuwie Vicess Official oraz kolekcje z najwyższej jakości materiałów premium marek luksusowych jak Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe, Ralph Lauren, Liu Jo, Diesel, GUESS czy Roccobarocco, które cieszą się bardzo dużym zaufaniem wśród Klientów. Spośród asortymentu ebutik.pl opinie niezwykle przychylne zaskarbiły sobie także trzy autorskie marki: Rue Paris, Forever Pink oraz sportowa linia For Fitness You Can oferująca topy, bluzy, spodnie dresowe i legginsy. Polki poszukują modnych i dobrych gatunkowych ubrań w przystępnej cenie – eButik wychodzi naprzeciw tym oczekiwaniom, oferując produkty, które łączą w sobie jakość, modny design i niską cenę. Tak aby każdy z nas mógł ubrać się od stóp do głów i wyglądać fantastycznie, nie wydając przy tym całej wypłaty! Przyjazna i prokliencka polityka sklepu sprawia, że zakupy na eButik.pl nie tylko są łatwe i bezpieczne, to po prostu… czysta przyjemność! Codzienne nowe promocje i dostawy nowego asortymentu, wydłużone do 100 dni prawo zwrotu i wymiany towaru bez podawania przyczyny, szybka wysyłka nawet w ciągu 24 godzin i różnorodne formy dostawy (Poczta Polska także z odbiorem w placówce, kurier DPD, paczkomaty InPost) oraz darmowa przesyłka od określonej wartości koszyka to powody, dla których Klienci codziennie chętnie zaglądają do sklepu i zostają tu na długie godziny. Zgodnie z filozofią sklepu Butik opinie Klientów są dla nas najważniejsze. Codziennie dbamy o najwyższy poziom obsługi i jakość relacji. Tutaj każde zamówienie jest traktowane priorytetowo, a każdy problem staramy się rozwiązywać szybko i skutecznie, z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb każdego naszego Klienta. Każdy z naszych Klientów, który dokonał zamówienia na stronie internetowej ma możliwość po zakupie wydania recenzji na temat zamówionych produktów oraz oceny obsługi całego zamówienia na każdym jego etapie: od pomocy w wyborze odpowiedniego rozmiaru, przez monitorowanie zamówienia, po finalne otrzymanie paczki. Dzięki przejrzystemu systemowi oceny w skali 1-5 gwiazdek Klienci mają możliwość rekomendowania najlepszych rzeczy, tworząc listę najbardziej popularnych produktów. Niepowtarzalna społeczność #ebutikgirls, jaką udało się zbudować wspólnie przez lata, obecna w social-mediach – na Facebooku, Instagramie i Snapchacie – to piękne, zdolne, pewne siebie kobiety, które chętnie dzielą się ocenami, polecają i pomagają oraz doradzają sobie nawzajem. Jeśli chcesz wiedzieć, jakie kurtki, buty czy sukienki są w tym sezonie u nas bestsellerem, zajrzyj na nasze kanały społecznościowe – wszystkiego dowiesz się od naszych Klientek! Poza tym że jakość ubrań i butów eButik.pl pozostaje bez zarzutu, panie szczególnie cenią sobie krótki czas oczekiwania na przesyłkę oraz profesjonalną obsługę ze strony Biura Obsługi Klienta. Tutaj żadne z Twoich pytań nie pozostanie bez naszej odpowiedzi! Sklep Butik opinie jednego z najlepszych sklepów odzieżowych online wypracował przez lata, nie zamierzamy jednak zwalniać tempa ani na chwilę! Codziennie rzetelnie pracujemy nad usprawnieniami procesu zakupów i uatrakcyjnieniem oferty, aby każdy z naszych pierwszych Klientów, chciał do nas już bezustannie powracać!

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij