Zwiń

Ecru długie rękawiczki z drapowanym rękawem

Ecru długie rękawiczki z drapowanym rękawem

"Kupiłam rękawiczki koloru ecru.Pasują do kompletu czapki i szalika.TE kolejne zakupione rękawiczki są super.Polecam bo warto w cenie 3,90pln."
Mirosława (2018-01-15, Inowrocław)
Czarna dziergana czapka z daszkiem

Czarna dziergana czapka z daszkiem

"Fajna czapka w dobrej cenie.Milutka i cieplutka a daszek dodaje uroku.Polecam sklep i towary i a oceniam na 6+"
Mirosława (2018-01-15, Inowrocław)
Beżowa melanżowa czapka

Beżowa melanżowa czapka

"Super czapka,ładne kolorki,milutka i cieplutka.Polecam"
Mirosława (2018-01-15, Inowrocław)
Płaszcz dresowy otwarty koralowy

Płaszcz dresowy otwarty koralowy

"Cudowny i mięciutki. Kolor koralowy jest przepiękny i dostaję mnóstwo komplementów. Wzięłam rozmiar za duży i leży dobrze. Polecam z całego serca."
Krystyna (2018-01-15, Oława)
Narzutka damska z kapturem czarna

Narzutka damska z kapturem czarna

"Wygląda fajnie i dobrze leży. Polecam."
Krystyna (2018-01-15, Oława)
Asymetryczna kurtka zimowa z kapturem zielona

Asymetryczna kurtka zimowa z kapturem zielona

"Cudowna! Kolor jak na zdjęciu ( zielona). Śliczne detale, a nawet przepiękna podszewka. Kurtka ciepła. Rozmiar S idealny."
Krystyna (2018-01-15, Oława)
Duża świeca zapachowa Village Candle 645 gr - Summer Slices

Duża świeca zapachowa Village Candle 645 gr - Summer Slices

"Po odpaleniu jest to najbardziej realistyczny zapach arbuza i melona. Zero plastikowej sztuczności. Ogórka w ogóle nie wyczuwam. Ulubiony zapach całej rodziny. Dla wielbicieli owocowych zapachów . Moc rewelacyjna."
Anna (2018-01-15, Mińsk Mazowiecki)
Duża świeca zapachowa Village Candle - Ziarna kawy  645 gr

Duża świeca zapachowa Village Candle - Ziarna kawy 645 gr

"Piękny zapach mocnej, gorzkiej i zimnej kawy. Ja uwielam , mój mąż nie znosi :)"
Anna (2018-01-15, Mińsk Mazowiecki)

eButik.pl – opinie na temat sklepu

 

Dlaczego warto kupować na eButik.pl? Jakość odzieży Butik –  darmowa wysyłka – ile jest dni na zwrot? Wszystko, co powinieneś wiedzieć!

 

eButik.pl to multibrandowy sklep online z segmentu fast fashion funkcjonujący na polskim rynku już od 11 lat. Wieloletnie doświadczenie, niesłabnąca pasja do mody i doskonała znajomość branży odzieżowej powodują, że sklep wciąż poszerza grono zadowolonych Klientów! eButik.pl oferuje odzież, obuwie i akcesoria dla kobiet, mężczyzn i dzieci polskich oraz zagranicznych marek. Od marek niskobudżetowych ale charakteryzujących się dobrą jakością i modnym wzornictwem jak choćby lubiany brand Megi Collection oferujący bluzki, bluzy, tuniki i sukienki z dresowej dzianiny, przez od lat cenione przez kobiety ubrania popularnych marek sieciowych Vero Moda i Stradivarius czy obuwie Vicess Official oraz kolekcje z najwyższej jakości materiałów premium marek luksusowych jak Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe, Ralph Lauren, Liu Jo, Diesel, GUESS czy Roccobarocco, które cieszą się bardzo dużym zaufaniem wśród Klientów. Spośród asortymentu ebutik.pl opinie niezwykle przychylne zaskarbiły sobie także trzy autorskie marki: Rue Paris, Forever Pink oraz sportowa linia For Fitness You Can oferująca topy, bluzy, spodnie dresowe i legginsy. Polki poszukują modnych i dobrych gatunkowych ubrań w przystępnej cenie – eButik wychodzi naprzeciw tym oczekiwaniom, oferując produkty, które łączą w sobie jakość, modny design i niską cenę. Tak aby każdy z nas mógł ubrać się od stóp do głów i wyglądać fantastycznie, nie wydając przy tym całej wypłaty! Przyjazna i prokliencka polityka sklepu sprawia, że zakupy na eButik.pl nie tylko są łatwe i bezpieczne, to po prostu… czysta przyjemność! Codzienne nowe promocje i dostawy nowego asortymentu, wydłużone do 100 dni prawo zwrotu i wymiany towaru bez podawania przyczyny, szybka wysyłka nawet w ciągu 24 godzin i różnorodne formy dostawy (Poczta Polska także z odbiorem w placówce, kurier DPD, paczkomaty InPost) oraz darmowa przesyłka od określonej wartości koszyka to powody, dla których Klienci codziennie chętnie zaglądają do sklepu i zostają tu na długie godziny. Zgodnie z filozofią sklepu Butik opinie Klientów są dla nas najważniejsze. Codziennie dbamy o najwyższy poziom obsługi i jakość relacji. Tutaj każde zamówienie jest traktowane priorytetowo, a każdy problem staramy się rozwiązywać szybko i skutecznie, z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb każdego naszego Klienta. Każdy z naszych Klientów, który dokonał zamówienia na stronie internetowej ma możliwość po zakupie wydania recenzji na temat zamówionych produktów oraz oceny obsługi całego zamówienia na każdym jego etapie: od pomocy w wyborze odpowiedniego rozmiaru, przez monitorowanie zamówienia, po finalne otrzymanie paczki. Dzięki przejrzystemu systemowi oceny w skali 1-5 gwiazdek Klienci mają możliwość rekomendowania najlepszych rzeczy, tworząc listę najbardziej popularnych produktów. Niepowtarzalna społeczność #ebutikgirls, jaką udało się zbudować wspólnie przez lata, obecna w social-mediach – na Facebooku, Instagramie i Snapchacie – to piękne, zdolne, pewne siebie kobiety, które chętnie dzielą się ocenami, polecają i pomagają oraz doradzają sobie nawzajem. Jeśli chcesz wiedzieć, jakie kurtki, buty czy sukienki są w tym sezonie u nas bestsellerem, zajrzyj na nasze kanały społecznościowe – wszystkiego dowiesz się od naszych Klientek! Poza tym że jakość ubrań i butów eButik.pl pozostaje bez zarzutu, panie szczególnie cenią sobie krótki czas oczekiwania na przesyłkę oraz profesjonalną obsługę ze strony Biura Obsługi Klienta. Tutaj żadne z Twoich pytań nie pozostanie bez naszej odpowiedzi! Sklep Butik opinie jednego z najlepszych sklepów odzieżowych online wypracował przez lata, nie zamierzamy jednak zwalniać tempa ani na chwilę! Codziennie rzetelnie pracujemy nad usprawnieniami procesu zakupów i uatrakcyjnieniem oferty, aby każdy z naszych pierwszych Klientów, chciał do nas już bezustannie powracać!

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel