Jak otworzyć butik?

Granatowa sukienka z kołnierzykiem i siateczkowymi rękawami

Granatowa sukienka z kołnierzykiem i siateczkowymi rękawami

"Bardzo fajna sukienka, ładnie odszyta, fajna gruba dzianina, dla mnie mogłaby być ciut krótsza, ale poza tym polecam"
Justyna (2017-02-27, Łódź)
Granatowy wzorzysty t-shirt PLUS SIZE

Granatowy wzorzysty t-shirt PLUS SIZE

"Na co dzień noszę rozmiar 46, taki też wzięłam i jest ok. Po praniu bluzeczka nie straciła fasonu i nawet nie trzeba prasować. Tak więc jestem zadowolona."
Agata (2017-02-27, Pułtusk)
Bluzka z chwościkami czarna

Bluzka z chwościkami czarna

"Bluzka bardzo ładnie wykonana. Rozmiar nie zaniżony, materiał przyjemny w dotyku."
Karolina (2017-02-27, Świdnica)
Biały błyszczący szalik z cekinami

Biały błyszczący szalik z cekinami

"Podpisuję się pod opinią p.Doroty, szalik rzeczywiście bardzo długi. Materiał całkiem przyjemny, nie miałam jeszcze okazji sprawdzić, czy ciepły."
Anna (2017-02-27, Szczecin)
Bluzka z chwościkami czarna

Bluzka z chwościkami czarna

"Rozmiar w porządku, fason rzeczywiście luźny, materiał przyjemny. Jak dla mnie (174cm wzrostu) bluzka mogłaby być ciut dłuższa, na zdjęciu widać że jest naciągnięta przez modelkę, ale mimo to uważam że jest super."
Anna (2017-02-27, Szczecin)
Niebieska kurtka w drobne wzory

Niebieska kurtka w drobne wzory

"Kurtka ładna,materiał przyjemny.Należy brać swój rozmiar. Ja sugerowałam sie tablicą rozmiarów i niestety była za duza."
Grażyna (2017-02-27, Kuźnia Raciborska)
Szaro-pomarańczowe buty sportowe textile Make Up z poduszką powietrzną

Szaro-pomarańczowe buty sportowe textile Make Up z poduszką powietrzną

"Mega wygodne, bez pęcherzów na moich stopach. Brałam je głównie do biegania i się nie zawiodłam. Rozmiar zgodny z opisem, moje 37 pasuje jak ulał. Kolory fenomenalne, polecam"
Beata Żubrzycka (2017-02-27, Ustroń)
Białe klasyczne trampki damskie

Białe klasyczne trampki damskie

":) Witam. Dla wszystkich kochających trampki strzał w 10. Są tanie, idealnie wykończone, wygodne(a wszyscy lubiący trampki wiemy, że one stają się wygodne gdy już się w nich trochę pochodzi). Polecam z pełną odpowiedzialnością :)"
Dominika (2017-02-27, Katowice)

eButik.pl – opinie na temat sklepu

 

Dlaczego warto kupować na eButik.pl? Jakość odzieży Butik –  darmowa wysyłka – ile jest dni na zwrot? Wszystko, co powinieneś wiedzieć!

 

eButik.pl to multibrandowy sklep online z segmentu fast fashion funkcjonujący na polskim rynku już od 11 lat. Wieloletnie doświadczenie, niesłabnąca pasja do mody i doskonała znajomość branży odzieżowej powodują, że sklep wciąż poszerza grono zadowolonych Klientów! eButik.pl oferuje odzież, obuwie i akcesoria dla kobiet, mężczyzn i dzieci polskich oraz zagranicznych marek. Od marek niskobudżetowych ale charakteryzujących się dobrą jakością i modnym wzornictwem jak choćby lubiany brand Megi Collection oferujący bluzki, bluzy, tuniki i sukienki z dresowej dzianiny, przez od lat cenione przez kobiety ubrania popularnych marek sieciowych Vero Moda i Stradivarius czy obuwie Vicess Official oraz kolekcje z najwyższej jakości materiałów premium marek luksusowych jak Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe, Ralph Lauren, Liu Jo, Diesel, GUESS czy Roccobarocco, które cieszą się bardzo dużym zaufaniem wśród Klientów. Spośród asortymentu ebutik.pl opinie niezwykle przychylne zaskarbiły sobie także trzy autorskie marki: Rue Paris, Forever Pink oraz sportowa linia For Fitness You Can oferująca topy, bluzy, spodnie dresowe i legginsy. Polki poszukują modnych i dobrych gatunkowych ubrań w przystępnej cenie – eButik wychodzi naprzeciw tym oczekiwaniom, oferując produkty, które łączą w sobie jakość, modny design i niską cenę. Tak aby każdy z nas mógł ubrać się od stóp do głów i wyglądać fantastycznie, nie wydając przy tym całej wypłaty! Przyjazna i prokliencka polityka sklepu sprawia, że zakupy na eButik.pl nie tylko są łatwe i bezpieczne, to po prostu… czysta przyjemność! Codzienne nowe promocje i dostawy nowego asortymentu, wydłużone do 100 dni prawo zwrotu i wymiany towaru bez podawania przyczyny, szybka wysyłka nawet w ciągu 24 godzin i różnorodne formy dostawy (Poczta Polska także z odbiorem w placówce, kurier DPD, paczkomaty InPost) oraz darmowa przesyłka od określonej wartości koszyka to powody, dla których Klienci codziennie chętnie zaglądają do sklepu i zostają tu na długie godziny. Zgodnie z filozofią sklepu Butik opinie Klientów są dla nas najważniejsze. Codziennie dbamy o najwyższy poziom obsługi i jakość relacji. Tutaj każde zamówienie jest traktowane priorytetowo, a każdy problem staramy się rozwiązywać szybko i skutecznie, z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb każdego naszego Klienta. Każdy z naszych Klientów, który dokonał zamówienia na stronie internetowej ma możliwość po zakupie wydania recenzji na temat zamówionych produktów oraz oceny obsługi całego zamówienia na każdym jego etapie: od pomocy w wyborze odpowiedniego rozmiaru, przez monitorowanie zamówienia, po finalne otrzymanie paczki. Dzięki przejrzystemu systemowi oceny w skali 1-5 gwiazdek Klienci mają możliwość rekomendowania najlepszych rzeczy, tworząc listę najbardziej popularnych produktów. Niepowtarzalna społeczność #ebutikgirls, jaką udało się zbudować wspólnie przez lata, obecna w social-mediach – na Facebooku, Instagramie i Snapchacie – to piękne, zdolne, pewne siebie kobiety, które chętnie dzielą się ocenami, polecają i pomagają oraz doradzają sobie nawzajem. Jeśli chcesz wiedzieć, jakie kurtki, buty czy sukienki są w tym sezonie u nas bestsellerem, zajrzyj na nasze kanały społecznościowe – wszystkiego dowiesz się od naszych Klientek! Poza tym że jakość ubrań i butów eButik.pl pozostaje bez zarzutu, panie szczególnie cenią sobie krótki czas oczekiwania na przesyłkę oraz profesjonalną obsługę ze strony Biura Obsługi Klienta. Tutaj żadne z Twoich pytań nie pozostanie bez naszej odpowiedzi! Sklep Butik opinie jednego z najlepszych sklepów odzieżowych online wypracował przez lata, nie zamierzamy jednak zwalniać tempa ani na chwilę! Codziennie rzetelnie pracujemy nad usprawnieniami procesu zakupów i uatrakcyjnieniem oferty, aby każdy z naszych pierwszych Klientów, chciał do nas już bezustannie powracać!

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij